Boportalen

Välkommen till Boportalen

 
För dig som är sökande:

För att du ska kunna använda Boportalen trycker du på "Registrera dig" första gången

Om du redan står i vår kö har din kötid blivit överförd till det nya programmet och ger dig det antal köpoäng som du har samlat ihop. Du måste ha fyllt 16 år för att kunna registrera dig och du måste ha fyllt 18 år för att kunna söka en lägenhet. I Boportalen går det inte att registrera en medsökande, denna måste skapa en egen registrering.

Är du registrerad som medsökande i det gamla programmet, ber vi dig skapa en egen inloggning. Kontakta oss för att få tillbaka din köpoäng.

När du söker en lägenhet och blir hyresgäst kommer dina köpoäng att tas bort. Din inloggning finns kvar så att du kan logga in på ”Boportalen” som hyresgäst.

Har du inte registrerat dig på Boportalen senast 31 januari 2019 kommer din intresseanmälan att raderas.

När du väl gjort din registrering behöver du inte logga in igen förrän senast januari 2020.

Tänk på! Om du inte svarat eller har tackat nej på tre lägenhetserbjudanden inom en tolvmånadersperiod spärras du från att söka lägenheter i tolv månader. Därefter kan du återigen börja söka lägenheter hos oss.

Läs mer i vår Uthyrningspolicy

 
För dig som hyresgäst:

Nu har du tillgång till fler tjänster hos Ystadbostäders nya Boportalen. För att du ska kunna använda Boportalen trycker du på "Registrera dig" första gången, när du registrerat dig kommer systemet att hitta dina uppgifter.

I Boportalen kan du:

  • göra felanmälan
  • följa dina ärenden
  • se dina fakturor
  • söka bilplats och extra förråd.

 

 

Logga in


Glömt ditt lösenord?